Cześć,
Wiem, że istnieje podobny temat, ale już trochę czasu minęło i chciałbym świeże informacje :)
Posiadam w moim T4 radio 1 DIN. Chciałbym zamontować w nim radio 1 DIN(aby nie przerabiać belki) z dużym panelem i następującymi funkcjami:
-funkcja Apple carplay
-opcja podłączenia kamery cofania
-dobrze jakby nie kosztowało więcej niż 1500zł
Słyszałem o sony xav-ax100(chyba już nie jest dostępne a jego następca to Sony XAV-AX1000), Jakie macie z nim doświadczenia i jakie polecacie alternatywy?
Radio 1DIN Android / Apple Carplay + Kamera cofania
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Tybeju
- Nowy T4
- 3
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
-
Zły Różowy Kotek
- Początkujący T4
- 3
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: Caravelle
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Re: Radio 1DIN Android / Apple Carplay + Kamera cofania
szukam czegoś takiego z automatycznie chowanym ekranem, wtedy wygląda jak radio, a po rozłożeniu ekranu wygląda jak stacja multimedialna, tylko że takie rozwiązania są drogie.
W jakimś samochodzie widziałam podobne urządzenie ale na wysuwanym ekranie miało jeszcze ekranik jak w zwykłym radiu, nie widzę tego patentu w aktualnych stacjach multimedialnych, nie znam też modelu tego co oglądaliśmy kiedyś.
Aktualnie skłaniam się coraz bardziej ku temu :
https://www.euro.com.pl/radioodtwarzacz ... lsrc=aw.ds
W jakimś samochodzie widziałam podobne urządzenie ale na wysuwanym ekranie miało jeszcze ekranik jak w zwykłym radiu, nie widzę tego patentu w aktualnych stacjach multimedialnych, nie znam też modelu tego co oglądaliśmy kiedyś.
Aktualnie skłaniam się coraz bardziej ku temu :
https://www.euro.com.pl/radioodtwarzacz ... lsrc=aw.ds