Szafka kuchenna
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
k88ys
- Początkujący T4
- 7
- Last active: -
- Tematy: 4
- Model:
- Auto: Multivan
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Szafka kuchenna
Kiedyś intensywnie myślałem i wyszło mi coś takiego. Szafka kuchenna montowana w miejsce fotela obrotowego (2. rząd). Z dwoma zbiornikami 2x20l, pompką elektryczną i butlą gazową.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
maja
- Administrator
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 118
- Model: Multivan, Caravelle , Syncro
- Auto: t4/t4/t4/t4
- Opis: ten co walczy od początku do końca
- podziekowal za post: 21 razy
- otrzymal podziekowanie: 43 razy
- Kontakt:
Re: Szafka kuchenna
Projekt ładny ,ale ( zawsze ale ;) ) u siebie myślę nad usunięciem zbiorników ze środka i instalacja pod autem. Wiem ,że pod spodem nie ma zbyt wiele miejsca ,ale jakoś trzeba upchac :)
Butla gazowa ma czujnik ( co widać ) na względy bezpieczeństwa . Zrobiłbym jeszcze mocowanie na pas lub gumę w środku aby nie miała opcji przesunięcia podczas np.hamowania - tak jak baniak na wode ma zabezpieczenie. Na zdjęciu nie widać , gdzie jest druga butla na zastępstwo lub zabezpieczenie ruchu.
Butla gazowa ma czujnik ( co widać ) na względy bezpieczeństwa . Zrobiłbym jeszcze mocowanie na pas lub gumę w środku aby nie miała opcji przesunięcia podczas np.hamowania - tak jak baniak na wode ma zabezpieczenie. Na zdjęciu nie widać , gdzie jest druga butla na zastępstwo lub zabezpieczenie ruchu.
-
k88ys
- Początkujący T4
- 7
- Tematy: 4
- Model:
- Auto: Multivan
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Butla ma zapięcie, bodajże guma koła zapasowego od malucha. Zdjęcie było zrobione przed jej założeniem. O zbiorniku pod samochodem też myślałem.maja pisze:Projekt ładny ,ale ( zawsze ale ;) ) u siebie myślę nad usunięciem zbiorników ze środka i instalacja pod autem. Wiem ,że pod spodem nie ma zbyt wiele miejsca ,ale jakoś trzeba upchac :)
Puszczenie przewodów, węży oznacza ingerencje w podłogę a tego chciałem uniknąć. Myślę że samochody przerabiane szybciej tracą na wartości.
-
maja
- Administrator
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 118
- Model: Multivan, Caravelle , Syncro
- Auto: t4/t4/t4/t4
- Opis: ten co walczy od początku do końca
- podziekowal za post: 21 razy
- otrzymal podziekowanie: 43 razy
- Kontakt:
k88ys pisze:Myślę że samochody przerabiane szybciej tracą na wartości.
Jak na razie to widzę idące ceny tylko do góry - oczywiście dobrze utrzymane.
Patrząc na całość jest bardzo dokładnie zrobiona - także kolorystycznie dobrane do wnętrza.