Witam Panowie mam taki problem : zamykam lub otwieram z pilota mojego
Caravelle z 2002 r i na stałe zapala mi się kierunkowskaz po lewej stronie , ponowne próby naciskania pilota nic nie dają pali się dalej , na stałe , kierunki prawe mrugają normalnie , dodam ze odkręciłem moduł ten za licznikiem i po odłączeniu nie ma tego ,natomiast nie mogę wtedy tylko zamknąć i otworzyć z pilota a z kluczyka normalnie zamyka i otwiera , zakupiłem inny moduł po podłączeniu wogole nic nie reaguje jak po odłączeniu , co mogę zrobić ? Pozdrawiam
Zamek centralny problem z kierunkowskazem
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Bartosz87
- Nowy T4
- 6
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: caravelle
- Kontakt:
-
Micky
- Forumowicz T4
- 16
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: Caravelle '03 /C5 X7
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 15 razy
- Kontakt:
Re: Zamek centralny problem z kierunkowskazem
Nie reaguje bo musiał byś przyuczyć kluczyki do nowego sterownika.
-
Kumik
- Forumowicz T4
- 11
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: T4
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Re: Zamek centralny problem z kierunkowskazem
Podejrzewam że w sterowniku centralnego zamka zwarło styki przekażnika od kierunkowskazu i dlatego świeci.