czy skrzynia biegow AFK podejdzie do transporter 2003 rok

Półośki, przeguby, skrzynie, sprzęgła i wszystko między silnikiem a kołem.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
tomas19tdi
Forumowicz T4

Answers: 0
14
Last active: -
Tematy: 9
Model:
Auto: vw t4
podziekowal za post: 4 razy
otrzymal podziekowanie: 7 razy
Kontakt:

czy skrzynia biegow AFK podejdzie do transporter 2003 rok

Nieprzeczytany post autor: tomas19tdi »

witam.mam pytanie do kolegow czy skrzynia biegow o oznaczeniu AFK karetki podejdzie do transportera z 2003 roku syncro (obecnie jest zalozona skrzynia o oznaczeniu DRH)..wiem ze ta skrzynia AFK jest szybka ,tylko z tabeli wychodzi ze te skrzynie wychodzily w vw t4 z lat 95 do 99 roku.Teraz moje pytanie czy zaloze ta skrzynie do transportera z 2003 roku syncro,wiem ze bedzie trzeba podpore polosi zalozyc jak wyrzuce stara skrzynie z przystawka ze syncro...z gory dziekuje..mfg tomas
mikoli
Znawca T4

16
Tematy: 3
Model:
Auto: T4
podziekowal za post: 9 razy
otrzymal podziekowanie: 102 razy
Kontakt:

Re: czy skrzynia biegow AFK podejdzie do transporter 2003 ro

Nieprzeczytany post autor: mikoli »

Powinieneś założyć (choć pewności nie mam co do sprzęgła), ale stracisz syncro, no i pasuje lewarek pod AFK, gdyż ona posiada dodatkową blokadę do wrzucania wstecznego biegu na linkę.
tomas19tdi
Forumowicz T4

14
Tematy: 9
Model:
Auto: vw t4
podziekowal za post: 4 razy
otrzymal podziekowanie: 7 razy
Kontakt:

Re: czy skrzynia biegow AFK podejdzie do transporter 2003 ro

Nieprzeczytany post autor: tomas19tdi »

witam.wiem ze strace syncro,poprostu u brata padla skrzynia biegow syncro i chce zalorzyc szybka skrzynie ok multivana albo caravelli,oczywiscie wyrzucajac cala przystawke.Wlasnie ma za dobra kase do kupienia wlasnie ta skrzynie AFK.Po tabeli widac ze te skrzynie szly tak jak pisalem w latach 95 do 99. a skrzynia biegow AFL to widze to samo przelozenie. Z tabeli wynika ze musi szukac skrzynie o oznaczeniu FJS,przelozenie te same tylko byly montowane w latach 01 do 03..Jeszcze raz prosze o pomoc czy ta skrzynia AFK podejdzie do transportera z 2003 roku mfg tomas
ODPOWIEDZ

Wróć do „Układ przeniesienia napędu”