antena gps
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
rondel
- Nowy T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: multivan
- Kontakt:
antena gps
witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczy,jestem sczesliwym posiadaczem t4.Znalazlem na forum juz duzo przydatnych info.Ale w moim aucie posiadam zamiast standardowej anteny,tzw.bata antene gps.Zabardzo niewiem do czego sluzy ,posiadam orginalne radio+zmieniarka.Widze tez ze jest antena w szybie czolowej,wiec moze wiecie za co ona odpowiada? multivan generation 02r
-
slimak
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 102
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 310 razy
- Kontakt:
Re: antena gps
Jeśli nie ma oryginalnej navi to może był zestaw głośnomówiący. Antena obsługuje i navi i gps.
-
rondel
- Nowy T4
- 13
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: multivan
- Kontakt:
witam.tak jak mowisz mam orginalny zestaw glosno mowiacy i telefon,tzn.podstawe pod telefon.To rozumiem ze jak zamontuje radio/navi 2din,to ta antena ktora mam na dachu wystarczy? Czy musze montowac dodatkowa?
-
slimak
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 102
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 310 razy
- Kontakt:
Jeśli oryginalną navi to tak, w innym przypadku nie wiem czy antena jest kompatybilna z innymi urządzeniami.