przegub wewnętrzny
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
czarny1x1x
- Last active: -
przegub wewnętrzny
Witam koledzy sprawa gardłowa ,prośba o sprawdzenie w ETKA przegubu wewnętrznego do T4 oczywiście .1998rok caravelle 2800 benzyna VR6 140 / koników, silnik AES skrzynia automat .masakra jakaś podają dwa rodzaje
-
czarny1x1x
- Last active: -
Re: przegub wewnętrzny
Etka mnie się wysypała ,straciłem wszystkie zakładki komp padł .podali mi w sklepie że albo 30frezów średnica 120 lub 28 f i średnica 108 niby nr .7D0498331/ lub 23626 Spidan, jak by dał koleszka rade to ogarnąć co mam zamawiać .bo wszystkie plomby mi powypadają tak budą telepie