SKRZYNIA BIEGÓW W T4 2.5TDI

Półośki, przeguby, skrzynie, sprzęgła i wszystko między silnikiem a kołem.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
krzysiek33
Nowy T4

Answers: 0
14
Last active: -
Tematy: 1
Model:
Auto: T4
Kontakt:

SKRZYNIA BIEGÓW W T4 2.5TDI

Nieprzeczytany post autor: krzysiek33 »

Witam wszystkich.Miesiąc temu dałem do naprawy skrzynię,był zepsuty dyfer.Znachor od skrzyni powiedział że jest teraz już skrzynia igła aż do dziś.Po naprawie były delikatne stuki na każdym biegu,jak sie zdjeło noge z gazu a w tej chwili jest taki huk,że uszy bolą.Może ktoś się orientuje co to może być i co zrobić z tym znachorem...... :(
Bandzoich
Nowy T4

14
Model:
Auto: T4 Caravella Transpo
Kontakt:

Re: SKRZYNIA BIEGÓW W T4 2.5TDI

Nieprzeczytany post autor: Bandzoich »

witam
po pierwsze to skoro po odebraniu takie objawy były trzeba było od razu wracać do znachora niech poprawia
po drugie sprawdź czy masz dobrze dokręcone półośki do skrzynia i przeguby na zwrotnicach
po trzecie znachora pod ścianę i niech poprawia
krzysiek33
Nowy T4

14
Model:
Auto: T4
Kontakt:

Re: SKRZYNIA BIEGÓW W T4 2.5TDI

Nieprzeczytany post autor: krzysiek33 »

DZIEKI Bandzioch. Skrzynie zawiozlem i jak sie okazalo to on w ogole nie zagladal dalej w glab skrzyni tylko naprawil dyfer. Teraz dojrzal ze jest padniete 2 lozyska i na jednej zebatce jest odcisk, ktory stukal. Poza tym nie widzi nic co moglo by sie tluc. Mam nadzieje ze teraz bedzie wszystko ok. Przeguby sa dokrecone. Nie mam zamiaru mu placic!!!
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2012, 14:49 przez slimak, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: ort, literówki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Układ przeniesienia napędu”