Czy ma ktoś zaufanego blacharza do t4?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
AdamOslo
- Początkujący T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 5
- Model:
- Auto: Touran 2008
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Czy ma ktoś zaufanego blacharza do t4?
Biorę pod uwagę kompletny remont blacharsko lakierniczy mojej t4 caravelle 1998. poszukuję kogoś kto byłby w stanie zakonserwować moje auto na jakieś +2 lata. Zależy mi na dobrym zabezpieczeniu blach. troszkę rdzewieje nad szybą, klapa wlewy paliwa, troszkę na progach i nad kołami. Jestem w stanie podesłać film hd dzie będzie dokładnie widoczne wszystko co nie jest OK. Jakie to są koszty? Jak dużo czasu zajmuje taka naprawa.
-
Żybis
- Aktywny T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 10
- Model:
- Auto:
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Re: Czy ma ktoś zaufanego blacharza do t4?
Najlepiej jak by można to było gdzieś i kiedyś na żywo zobaczyć bo ja popatrzę w różne inne miejsca niż Ty to wtedy mogę podpowiedzieć jak to się powinno zrobić i czy w ogóle się to zrobi tak jak trzeba