Potrzebna tylna lewa ćwiartka...a i prawa nie zaszkodzi
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
walther
- Nowy T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: VW T4
- Kontakt:
Potrzebna tylna lewa ćwiartka...a i prawa nie zaszkodzi
Witam
Posiadam t4 `92. Po zrobieniu mechaniki i zawieszenia pora zabrać się za blachy i tu mam prośbę o pomoc. Tylne błotniki i nadkola są w opłakanym stanie i bardzo zżyły się z rudą. Czy ktoś z Was wie może gdzie można za rozsądną cenę dostać tylną lewą ćwiartkę lub gdzie ewentualnie można szukać rozbitych t4? Najlepiej w okolicach Wa-wy lub Płocka ale dalsze wycieczki też mnie nie przerażają natomiast reparaturki to w mojej teczce rozwiązanie połowiczne
Posiadam t4 `92. Po zrobieniu mechaniki i zawieszenia pora zabrać się za blachy i tu mam prośbę o pomoc. Tylne błotniki i nadkola są w opłakanym stanie i bardzo zżyły się z rudą. Czy ktoś z Was wie może gdzie można za rozsądną cenę dostać tylną lewą ćwiartkę lub gdzie ewentualnie można szukać rozbitych t4? Najlepiej w okolicach Wa-wy lub Płocka ale dalsze wycieczki też mnie nie przerażają natomiast reparaturki to w mojej teczce rozwiązanie połowiczne
-
Żybis
- Aktywny T4
- 16
- Tematy: 10
- Model:
- Auto:
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Re: Potrzebna tylna lewa ćwiartka...a i prawa nie zaszkodzi
Witaj , co do tematu to szukaj na allegro i jak jesteś z wawy to na słomczynie na giełdę i tam pytaj a zaręczam że znajdziesz jakieś nadwozie na części tylko trzeba pytać
-
walther
- Nowy T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
Nie jestem z Wawy ale z okolic. Na allegro szukalem ale w większości są to dalsze wyjazdy (jak będzie trzeba to trudno). Wybiorę się i na słomczyn poszukać. Poprostu myślałem że komuś z Was ostały się jakieś graty po szykowaniu swoich cacek i przypadkiem zbywają. Generalnie lewy tylny błotnik wraz z nadkolem są do wymiany, prawy najchętniej bym też wymienił w takim zestawie ale jak się nie uda to nadkole da radę połatać
-
slimak
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 102
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 310 razy
- Kontakt:
Poczekaj aż na forum pojawi się Andrewa1, on prawdopodobnie będzie miał ćwiartki. Jest z Częstochowy.
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 58
- Model:
- Auto: transpo-carawella
- Opis: co dzień uczę się czegoś nowego
- otrzymal podziekowanie: 79 razy
- Kontakt:
witaj mam na stanie dwa nadwozia oba w dobrym stanie podaj mila podeślę fotki tego co Cię interesuje
-
walther
- Nowy T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
-
walther
- Nowy T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
Tak się nieśmiało przypomnę co do tych fotek
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 58
- Model:
- Auto: transpo-carawella
- Opis: co dzień uczę się czegoś nowego
- otrzymal podziekowanie: 79 razy
- Kontakt:
pamiętam byłem chory nie było jak jutro masz na skrzynce <vw>walther pisze:Tak się nieśmiało przypomnę co do tych fotek
poszło foto na
kfz13@op.pl <england>