Witam. czy mogę prosić o na analizę logów.
Pacjent T4 2,5 TDI acv, brak mocy.
http://vaglogi.pl/log-011_010_53709J0.html
Dziękuję pozdrawiam.
Analiza logów
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Wojtekopole
- Nowy T4
- 6
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 16
- Tematy: 45
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: Analiza logów
Te logi nic nie powiedzą bo są źle zrobione i do tego nie wszystkie które potrzebne.
Logi robimy od 1600obr do 4000obr na trójce.
Do analizy braku mocy najpierw odczytujemy błędy ( czasem już to wystarczy do diagnozy ). Następnie logi w parach 011 i 003, 003 i 008, 004 i 010 tak przynajmniej ja robię aby sobie ułatwić analizę.
Ponieważ logi nie są wszechwiedzące to można byłoby zrobić opis kiedy i w jakich okolicznościach nastąpił spadek mocy ( typu wymiana rozrządu, mycie silnika itp )
Logi robimy od 1600obr do 4000obr na trójce.
Do analizy braku mocy najpierw odczytujemy błędy ( czasem już to wystarczy do diagnozy ). Następnie logi w parach 011 i 003, 003 i 008, 004 i 010 tak przynajmniej ja robię aby sobie ułatwić analizę.
Ponieważ logi nie są wszechwiedzące to można byłoby zrobić opis kiedy i w jakich okolicznościach nastąpił spadek mocy ( typu wymiana rozrządu, mycie silnika itp )
-
Wojtekopole
- Nowy T4
- 6
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Re: Analiza logów
Ok jutro poprawie i wstawię jeszcze raz.
Co do błędów to brak, a w jakich okolicznościach to nie wiem takiego kupiłem
Co do błędów to brak, a w jakich okolicznościach to nie wiem takiego kupiłem