Naped syncro trojmiasto
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
kurek19
- Początkujący T4
- 11
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Naped syncro trojmiasto
Witam,
Potrzebuje kogoś z trojmiasta co zna sie na napedzie syncro, chcialbym zrobic kilka przerobek ;-)
Jarek
Potrzebuje kogoś z trojmiasta co zna sie na napedzie syncro, chcialbym zrobic kilka przerobek ;-)
Jarek
-
kurek19
- Początkujący T4
- 11
- Model:
- Kontakt:
Re: Naped syncro trojmiasto
Hej Cebek
Wszystko śmiga jak lala, chce tylko zamontować blokade dyfa aby zwiekszyć dzielnosć terenową. Mam podobno most z wejsciem, dodatkowo zakupiłem przełacznik i przewody. Tylko nie wiem jak to po ludzku podlaczyć.
ps.
Po ostatniej eskapadzie u Was stwierdzam ze moj VW to calkiem terenowa maszyna. Przedstawie go na forum jak projekt zostanie skonczony.
Jarek
Wszystko śmiga jak lala, chce tylko zamontować blokade dyfa aby zwiekszyć dzielnosć terenową. Mam podobno most z wejsciem, dodatkowo zakupiłem przełacznik i przewody. Tylko nie wiem jak to po ludzku podlaczyć.
ps.
Po ostatniej eskapadzie u Was stwierdzam ze moj VW to calkiem terenowa maszyna. Przedstawie go na forum jak projekt zostanie skonczony.
Jarek
-
kurek19
- Początkujący T4
- 11
- Model:
- Kontakt:
Hi
Aktualnie maszyna wyglada tak u Cebka w gorach wysokich
https://dl.dropboxusercontent.com/u/722 ... CN7456.jpg
Pozdr
Jarek
Aktualnie maszyna wyglada tak u Cebka w gorach wysokich
https://dl.dropboxusercontent.com/u/722 ... CN7456.jpg
Pozdr
Jarek
-
maverickt4
- Stały bywalec
- 16
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: Transporter syncro
- Opis: 2.5 TDI Long
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 12 razy
- Kontakt:
Witaj
Możemy prześledzić jak ta blokada jest podłączona w oryginale na moim egzemplarzy wyposażonym w taką blokadę. Zdolności mechaniczne posiadam ale jeszcze tylnego dyfra nie rozbierałem, więc nie wiem jak to tam wygląda
Możemy prześledzić jak ta blokada jest podłączona w oryginale na moim egzemplarzy wyposażonym w taką blokadę. Zdolności mechaniczne posiadam ale jeszcze tylnego dyfra nie rozbierałem, więc nie wiem jak to tam wygląda
-
MakRam
- Nowy T4
- 9
- Tematy: 1
- Model:
- Kontakt:
udało sie znaleźć mechanika z Trójmiasta który ogarnia syncro ? Bo mam problem..
-
srokkka
- Aktywny T4
- 16
- Tematy: 9
- Model:
- Auto: multivan syncro
- otrzymal podziekowanie: 16 razy
- Kontakt:
A czy przypadkiem dyfer z blokadą nie jest znacząco różny od dyfra bez blokady? Bo dołożenie siłownika, to nie takie trudne, ale trzeba ten siłownik mieć do czego podczepić. Więc chyba przeróbka musi się zacząć od wymiany dyfra.
-
Rato
- Początkujący T4
- 10
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: 2xT4syncro,T3 syncro
- Kontakt:
MakRam co potrzebujesz zrobić ?MakRam pisze:udało sie znaleźć mechanika z Trójmiasta który ogarnia syncro ? Bo mam problem..