A takie udogodnienie ktoś ma ?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Radauskas
- Samodzielny mechanik
- 16
- Last active: -
- Tematy: 122
- Model:
- Auto: T5 długi i wysoki
- Opis: Był Ponury Mściciel 2,4TD
Jest T5 - Lokalizacja: Warszawa
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 16 razy
- Kontakt:
Re: A takie udogodnienie ktoś ma ?
Ale jest i działa ( i moze być też w T4 ). A powód, dla którego to zamontowano jest już teraz mało istotny. Widziałem podobne w camperach więc uznałem, że można "to" zaprezentować w tym dziale,.. zwłaszcza, że to w moim aucie taki "bonus" :)
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Skoro to prezentujesz to pokaż jak to jest zamontowane, gdzie to można kupić itp.
-
Radauskas
- Samodzielny mechanik
- 16
- Tematy: 122
- Model:
- Auto: T5 długi i wysoki
- Opis: Był Ponury Mściciel 2,4TD
Jest T5 - Lokalizacja: Warszawa
- podziekowal za post: 8 razy
- Kontakt:
Jak sam bystro zauważyłeś jest to poniemiecki gadżet, który z pewnością był wyposażeniem obowiązkowym auta do przewożenia emerytowanych żołnierzy SS ( mam nadzieje, że nikogo nie uraziłem :) ) Kupiłem busa "poinwalidzkiego" z NRD. Siłowniki hydrauliczne obniżające tył do wjazdu wózkiem wywaliłem ( i dałem koledze z tutejszego forum - mam nadzieje, że się przydały ), a wysuwany stopień zostawiłem,.. właśnie w celach campingowych. Jakby ktoś był zainteresowany szczegółami technicznymi to mogę jakieś fotki cyknąć,.. ale osobiście chyba nie bawiłbym się w zamontowanie czegoś takiego,... chyba szkoda "zachodu",... no może bez elektryki jakoś, żeby było prościej.
-
SANCZO
- Stały bywalec
- 11
- Tematy: 15
- Model:
- Auto: vw t4
- podziekowal za post: 7 razy
- Kontakt:
Niemiecka policja i B.A.G ma takie stopnie które wysówają sie w momencie otwarcia drzwi suwanych .