Brak 3 biegu AFK
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
TrzeciTrc
- Początkujący T4
- 10
- Last active: -
- Tematy: 5
- Model:
- Auto: Caravelle
- Kontakt:
Brak 3 biegu AFK
Witam po przekladce na manualna skrzynie biegów afk brakuje 3 biegu, mechanik sprawdzał na placu i z tego co mówił trojka wchodzi a po puszczeniu sprzęgła jest Luz. Reszta biegów działa. Czy mógł coś pominąć przy przekladce ? Coś sprawdzić przed ściągnięcie skrzyni??..
PS. Mam już dość... jutro miałem odebrać moja ukochana t4. Sprzęgło dwumasowe luka. Skrzynia niby nowka,ale ileś lat stała gdzieś w szopie pewnie
PS. Mam już dość... jutro miałem odebrać moja ukochana t4. Sprzęgło dwumasowe luka. Skrzynia niby nowka,ale ileś lat stała gdzieś w szopie pewnie
-
TrzeciTrc
- Początkujący T4
- 10
- Model:
- Kontakt:
-
TrzeciTrc
- Początkujący T4
- 10
- Model:
- Kontakt:
Re: Brak 3 biegu AFK
A gdzie taki tryb się kupuje? Nowy czy uzywke? Na jaką cenę się szykować . Dzieki
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Tematy: 84
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Re: Brak 3 biegu AFK
Tu:
http://etka.cc/vw/part_single/catalog/v ... 672/lang/e
masz wnętrzności skrzyni AFK (to samo co na fotce, która zgodnie z miejscowym prawem może mieć maks. 640 pikseli w poziomie.)
Nowe oryginalne koło kosztuje kilkaset złotych
http://etka.cc/vw/part_single/catalog/v ... 672/lang/e
masz wnętrzności skrzyni AFK (to samo co na fotce, która zgodnie z miejscowym prawem może mieć maks. 640 pikseli w poziomie.)
Nowe oryginalne koło kosztuje kilkaset złotych
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.