Problem z Odpalaniem
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
visto
- Nowy T4
- 11
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Problem z Odpalaniem
witam posiadam t4 1.9 TD. Mam mały problem z odpalaniem tzn czy jest ciepły czy jest zimny nie ma znaczenie problem wygląda tak że jak go odpalam to (w większości ) jak by niechciał załapać na jeden tłok i wydobywa się nie spalona ropa z tłumika i za chwile załapuje ale jak zaciągnę sannie nigdy takiego problemu nie ma. Swiece były wymieniane a pompa była uszczelniana ( był robiony kąt wtrysku w profesionalnym zakładzie ). Gdzie lezy problem ?
-
visto
- Nowy T4
- 11
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Re: Problem z Odpalaniem
zanim sprawdzę wszytsie tematy to minie.... a tak jest szansa ze mi ktos pomoże :)
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 16
- Tematy: 45
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: Problem z Odpalaniem
ale dzieki temu, że przeczytasz te wszystkie tematy będziesz wiedział wszystko i usterkę znajdziesz w " 5 minut ", a tak kolejny temat o tym samym i od nowa te same odpowiedzi
krótko - lenistwa nie tolerujemy na forum
jak dla mnie temat do zamknięcia
krótko - lenistwa nie tolerujemy na forum
jak dla mnie temat do zamknięcia