Zbliża się powoli sezon wycieczkowy więc wypadało by coś pogrzebać w busiku. Na pierwszy ogień chce wyciszyć busa matami pod pod podłoga i przy okazji szukam rozwiązania na praktyczne rozwiązanie jej pokrycia. Teraz w cześci osobowej Multivanka ( 6 osobowy) mam tą chyba oryginalną z jakiegoś tworzywa w wypukłe kwadraty. Do mycia może i jest ok ale strasznie słabo wygląda estetycznie i jest dość "zimna:
Myślałem o czymś w rodzaju filcu lub wykładziny pytanie na jakim podkładzie to zrobić płyty mdf ??. Jak macie to rozwiązane w swoich busach ??
Praktyczna podłoga w Busiku
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
pawell1602
- Forumowicz T4
- 11
- Last active: -
- Tematy: 4
- Model:
- Auto: transporter
- Opis: pawell1602@o2.pl
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Re: Praktyczna podłoga w Busiku
ja mam blache ryflowana aluminiowa.ale wykladam pod tylnymi fotelami wykladzina taka co idzie na dywaniki samochodowe.tak samo boczki i sufit tym wyklejam
-
derprezidente
- Początkujący T4
- 12
- Last active: -
- Tematy: 5
- Model:
- Auto: t4
- Opis: Westfalia '92
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Re: Praktyczna podłoga w Busiku
Ja w zeszłym sezonie wyciszałem swojego busa. Użyłem mat butylowych 5mm. Na to położyłem nową płytę OSB(chyba 10mm) i wykładzinę samochodową. Powiem szczerze ,że użycie takiej gumy jak Ty masz byłoby dużo lepszym rozwiązaniem bo aktualnie moja "nowa' wykładzina nie wygląda już tak nowo.