VAG okolice Nowego Dworu Mazowieckiego
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
marcel
- Stały bywalec
- 12
- Last active: -
- Tematy: 24
- Model:
- Auto: MULTIVAN
- Opis: Jak się nie spocisz, to się nie nauczysz...
- podziekowal za post: 31 razy
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
VAG okolice Nowego Dworu Mazowieckiego
Koledzy szanowni - czy wie ktoś może gdzie się da podpiać mój Bandowóz do VAG najlepiej w okolicach Nowego Dworu Maz. - ew. Warszawy? czy to ma wiekszość warsztatów czy tylko niektóre od VW?
Ciekawi mnie co pokaże a przede wszystkim czy pokaże oryginalny przebieg? i tak zmieniałem zegary więc ustawił bym sobie taki jak trzeba :D
Ciekawi mnie co pokaże a przede wszystkim czy pokaże oryginalny przebieg? i tak zmieniałem zegary więc ustawił bym sobie taki jak trzeba :D
-
ostryt4
- Znawca T4
- 16
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 23 razy
- otrzymal podziekowanie: 67 razy
- Kontakt:
Re: VAG okolice Nowego Dworu Mazowieckiego
Chcesz się podłączyć VAGiem do 2.4D ?marcel2.4D pisze:Koledzy szanowni - czy wie ktoś może gdzie się da podpiać mój Bandowóz do VAG najlepiej w okolicach Nowego Dworu Maz. - ew. Warszawy? czy to ma wiekszość warsztatów czy tylko niektóre od VW?
Z którego roku auto ?
Przebiegu VAGiem nie sprawdzisz, jeżeli się połączy z zegarami to pokaże to samo co na nich jest.
-
marcel
- Stały bywalec
- 12
- Model:
- Kontakt:
wiec tak... auto jest 1996 / chociaż spec od T4 z Janówka zerknął na niego z kilkunastu metrów i powiedział że to nie jest 96 tylko 95 ewentualnie jakaś przejściówka z 95/96.
Mam w konsoli taka czarno/fioletową wtyczkę pinową która zaślepiona była klapką z rysunkiem motoru z piorunem (czyli chyba check engine) ?
Wiec myślałem że jest to kostka do podpięcia sie pod coś - może pod właśnie VAg?
czy nie? :)
Mam w konsoli taka czarno/fioletową wtyczkę pinową która zaślepiona była klapką z rysunkiem motoru z piorunem (czyli chyba check engine) ?
Wiec myślałem że jest to kostka do podpięcia sie pod coś - może pod właśnie VAg?
czy nie? :)
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Co najwyzej połączysz się z immo, abs, zegarami o ile są niebieskie, centralnym zamkiem jeśli jest ori, jeszcze chyba z klimą można się połączyć.
W zielonych zegarach przebiegu kablem nie ustawisz, w niebieskich tak o ile mają szynę CAN (ale to już trzeba mieć inny kabel) ale Tobie to nie grozi przy 2.4d
W zielonych zegarach przebiegu kablem nie ustawisz, w niebieskich tak o ile mają szynę CAN (ale to już trzeba mieć inny kabel) ale Tobie to nie grozi przy 2.4d
-
marcel
- Stały bywalec
- 12
- Model:
- Kontakt:
no tak naprawde chciałem sprawdzić czy w ogóle z czymkolwiek moge sie połączyć... i co można sprawdzić żeby wiedziec...
a moze lepiej nie wiedziec... :D
a moze lepiej nie wiedziec... :D
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 16
- Tematy: 45
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Probe041 wszystko napisał co możesz sprawdzić, dodam jeszcze poduszkimarcel2.4D pisze:i co można sprawdzić żeby wiedziec...
klima tylko jeśli miałbyś ewenement w postaci climatonica w 2.4D