Cześć, mam multivana i chciałem go zrobić na8 osób, widziałem ławki dwuosobowe ale do przodu, a chciałbym aby dołożyć trzecie siedzenie za kierowcą a nie koło kierowcy(chyba bedzie za ciasno) da sie zrobić?
edit. znalazłem taki temat http://www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=13&t=7553 , widze,że jest nadzieja, poratuje ktoś fotkami, informacjami co i jak, póki co szukam juz wiele godzin i nic
Multivan T4 z 7 na 8 osób
-
opelr
- Nowy T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
-
ba57ardo
- Aktywny T4
- 13
- Tematy: 14
- Model:
- Auto: Allstar
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 5 razy
- Kontakt:
Re: Multivan T4 z 7 na 8 osób
Jak zapewne przeczytałeś, są to wariacje skandynawskie.
Przy dołożeniu dwójki z przodu będziesz miał do przeróbki tapicerkę na drzwiach.
Homologacja na 8 nie jest niemożliwa, ja wg vin mam multivana, a w dowodzie 8osób.
Przy dołożeniu dwójki z przodu będziesz miał do przeróbki tapicerkę na drzwiach.
Homologacja na 8 nie jest niemożliwa, ja wg vin mam multivana, a w dowodzie 8osób.
-
opelr
- Nowy T4
- 14
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Dzięki za odp, zależało by mi taką wariacje zrobić, tylko, że ja nie jestem mechanikiem, jestem anty mechanik samochodowy dlatego przydały by sie rady i foto co i jak, zauważyłem w tamtym temacie jakiś załącznik(zdjęcia?) lecz " Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu."
-
ba57ardo
- Aktywny T4
- 13
- Tematy: 14
- Model:
- Auto: Allstar
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 5 razy
- Kontakt:
zaraz uprawnienia Tobie wskocza. A zdjecia pochodzily z ogloszenia o sprzedazy auta.opelr pisze:Dzięki za odp, zależało by mi taką wariacje zrobić, tylko, że ja nie jestem mechanikiem, jestem anty mechanik samochodowy dlatego przydały by sie rady i foto co i jak, zauważyłem w tamtym temacie jakiś załącznik(zdjęcia?) lecz " Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu."