Multivan T4 z 7 na 8 osób

ODPOWIEDZ
opelr
Nowy T4

Answers: 0
14
Last active: -
Tematy: 1
Model:
Auto: T4
Kontakt:

Multivan T4 z 7 na 8 osób

Nieprzeczytany post autor: opelr »

Cześć, mam multivana i chciałem go zrobić na8 osób, widziałem ławki dwuosobowe ale do przodu, a chciałbym aby dołożyć trzecie siedzenie za kierowcą a nie koło kierowcy(chyba bedzie za ciasno) da sie zrobić?

edit. znalazłem taki temat http://www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=13&t=7553 , widze,że jest nadzieja, poratuje ktoś fotkami, informacjami co i jak, póki co szukam juz wiele godzin i nic
ba57ardo
Aktywny T4

13
Tematy: 14
Model:
Auto: Allstar
podziekowal za post: 8 razy
otrzymal podziekowanie: 5 razy
Kontakt:

Re: Multivan T4 z 7 na 8 osób

Nieprzeczytany post autor: ba57ardo »

Jak zapewne przeczytałeś, są to wariacje skandynawskie.
Przy dołożeniu dwójki z przodu będziesz miał do przeróbki tapicerkę na drzwiach.
Homologacja na 8 nie jest niemożliwa, ja wg vin mam multivana, a w dowodzie 8osób.
opelr
Nowy T4

14
Tematy: 1
Model:
Auto: T4
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: opelr »

Dzięki za odp, zależało by mi taką wariacje zrobić, tylko, że ja nie jestem mechanikiem, jestem anty mechanik samochodowy dlatego przydały by sie rady i foto co i jak, zauważyłem w tamtym temacie jakiś załącznik(zdjęcia?) lecz " Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu."
ba57ardo
Aktywny T4

13
Tematy: 14
Model:
Auto: Allstar
podziekowal za post: 8 razy
otrzymal podziekowanie: 5 razy
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: ba57ardo »

opelr pisze:
Dzięki za odp, zależało by mi taką wariacje zrobić, tylko, że ja nie jestem mechanikiem, jestem anty mechanik samochodowy dlatego przydały by sie rady i foto co i jak, zauważyłem w tamtym temacie jakiś załącznik(zdjęcia?) lecz " Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu."
zaraz uprawnienia Tobie wskocza. A zdjecia pochodzily z ogloszenia o sprzedazy auta.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Multivan”