Co to za część ?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
sylwia.
- Początkujący T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Co to za część ?
Cześć. Jestem Sylwia, pierwszy mój post więc, żeby nie było, że jakieś chamidło bez manier się wbiło, to się witam. Cześć :)
Jestem w trakcie wymiany silnika samochodu który, kupiłam ponad pół roku temu. Obecnie jestem Norwegii... długa historia :)
T4, 2.4D, AAB, 91r. (montowany silnik 97r)
Mam w sumie kilka problemów, pytań, nieścisłości. Będę mega wdzięczna za zainteresowanie. Ale po kolei...
Co to jest? Bo po rozbiórce starego silnika (robiła to osoba, która już wyjechała z Norwegii) została nam takowa część i nie wiemy do czego to przymocować .. Silnik już odpalił.
Dziwna czesc
dzięki!
Jestem w trakcie wymiany silnika samochodu który, kupiłam ponad pół roku temu. Obecnie jestem Norwegii... długa historia :)
T4, 2.4D, AAB, 91r. (montowany silnik 97r)
Mam w sumie kilka problemów, pytań, nieścisłości. Będę mega wdzięczna za zainteresowanie. Ale po kolei...
Co to jest? Bo po rozbiórce starego silnika (robiła to osoba, która już wyjechała z Norwegii) została nam takowa część i nie wiemy do czego to przymocować .. Silnik już odpalił.
Dziwna czesc
dzięki!
-
motoria
- Samodzielny mechanik
- 15
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: Transporter
- podziekowal za post: 7 razy
- otrzymal podziekowanie: 27 razy
- Kontakt:
Re: Co to za część ?
Ta cześć to jest narzędzie do osadzania wentyli w felgach i nie ma kompletnie nic wspólnego z twoim silnikiem.
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Mogę potwierdzić to co Motoria napisal , jest to Przyrząd do montazu wentyli w felgach.
-
czoper
- Samodzielny mechanik
- 15
- Tematy: 20
- Model:
- Auto: caravelle
- Opis: Sekcja Dolnośląsko-Opolska!
- podziekowal za post: 18 razy
- otrzymal podziekowanie: 18 razy
- Kontakt:
Witaj na forum.Miło mi,że przybyła nam kolejna forumowiczka z NO.Jeśli można wiedzieć,to gdzie dokładnie mieszkasz?
-
sylwia.
- Początkujący T4
- 13
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Dzięki! hehe zabawne, po demontażu silnika ta część leżała obok łącznika zmiany biegów i mieliśmy zagwozdkę czy to nie należy do tej dźwigni właśnie.
Podróżowałam po Norwegii przez ostatnie 5 miesięcy, byłam na Nordkapp teraz siedzę w Reine. Czoper Ty też w Norwegii?
Podróżowałam po Norwegii przez ostatnie 5 miesięcy, byłam na Nordkapp teraz siedzę w Reine. Czoper Ty też w Norwegii?
-
czoper
- Samodzielny mechanik
- 15
- Tematy: 20
- Model:
- Auto: caravelle
- Opis: Sekcja Dolnośląsko-Opolska!
- podziekowal za post: 18 razy
- otrzymal podziekowanie: 18 razy
- Kontakt:
Od ponad pięciu lat tu przebywam,miejscowość-jak w profilu.Proponuję Ci też uzupełnić dane odnośnie lokalizacji-tak jest łatwiej znależć innych użytkowników z okolicy.